Nuž, schudnúť za pár dní niekoľko kilogramov je často len naša ilúzia. V mnohých prípadoch to skutočne vzdáme hneď na druhý deň s tým, že na to nemáme a drina sa pre nás skončila. Tak by to však rozhodne nemalo fungovať. My sme si pre Vás pripravili tipy, vďaka ktorým opticky schudnete takmer okamžite. Neveríte? Rozhodne odporúčame vyskúšať.

Dobrý strih dámskeho oblečenia

Mať v kontaktoch dobrého krajčíra je rozhodne nevyhnutné. Blúzky by bolo treba zužovať, nohavice skracovať a často sa treba pohrať aj s rukávmi. Jednoducho oblečenie na mieru Vám dokáže ubrať na váhe zopár kíl navyše. Pri strihu sa však nepomýľte – príliš tesné oblečenie skutočne nie je sexy na ženách s pár kilami navyše. Voľte radšej zlatú strednú cestu – v tomto prípade sa to oplatí.

Nová dámska podprsenka – okamžitá pomoc!

Vyššie kilá majú za následok často aj väčšie poprsie, ktoré potrebujete „schovať“. Nedokonalý výzor veľmi ľahko spôsobí zlá veľkosť a tvar dámskej podprsenky, ktorá je v mnohých prípadoch väčšia, ako v skutočnosti potrebujete. Pokojne si nechajte poradiť pri výbere podprsenky, skutočne na tom záleží.

Perfektné dámske nohavičky a ostatná spodná bielizeň

Spomenuli sme dámske podprsenky, avšak nezabúdajme ani na nohavičky a inú spodnú bielizeň. Napríklad dámske nohavičky v zlom strihu bez problémov opticky zvýšia Vašu hmotnosť. Mnohé ženy postupne objavili čaro čipkovaného spodného prádla – najmä čipkovaných nohavičiek, ktoré si však rozhodne nekombinujte s tesnými nohavicami ani s tesnou dámskou sukňou. Do spodnej bielizne však rozhodne investujte. Poznáme napríklad rôzne body či tvarujúce šortky, ktoré dokážu vytvarovať Vašu postavu a tým Vás „zbaviť“ aj zopár kíl navyše.

Džínsy s vysokým pásom

Pre viaceré ženy nepredstaviteľný kus oblečenia, avšak skutočne pomáha. Takéto džínsy končia často až tesne pod prsiami a dokážu zmeniť tvar Vašej postavy na nepoznanie. Tmavá, najlepšie čierna farba je rozhodne tou správnou voľbou pre tento retro model.