Spodná bielizeň a jej nosenie je každodennou záležitosťou. Jej samotná kúpa však nemusí byť len nejakou rutinou, ktorú absolvujete raz za niekoľko mesiacov. Vo svojom šatníku by ste mali mať rozhodne niekoľko špecifických druhov spodnej bielizne. Každá žena predsa potrebuje vyzerať dokonale za každých okolností a cítiť sa minimálne rovnako dobre.

Bezšvová a telová podprsenka – základ do šatníka

Cítiť sa pohodlne, aj keď máte na sebe svoj obľúbený priliehavý top alebo blúzku z tenších materiálov? Určite siahnite po bezšvovej podprsenke, ktorá je jednou z tých najzákladnejších vôbec. Dámske podprsenky tohto typu nemajú tendenciu zarezávať sa a zbytočne vytvárať akési hrbolčeky, ktoré by pôsobili značne negatívne.

Svetlé alebo biele oblečenie si taktiež vyžaduje „špeciálnu“ podprsenku. Telová podprsenka je v tomto prípade nevyhnutnosťou. Nedajte sa však odradiť len jedným odtieňom – na trhu existuje niekoľko desiatok rôznych farbených tónov tejto „telovej“ farby.

Bezšvové dámske nohavičky – klasické či tangá

Nohavičky rozhodne bezšvíkové! Vôbec nezáleží na tom, či uprednostňujete klasický strih alebo tangá. Práve tento typ nohavičiek dokonale zapadne do Vášho vzhľadu a nemusíte sa tak obávať toho, aby sa švy rysovalo spod nohavíc či iného oblečenia, ktoré je inak na Vás perfektne obtiahnuté. Ak už sme však spomenuli klasické nohavičky alebo tangá – faktom je, že tangá sú ďaleko menej hygienické a nosiť by ste ich mali len z času na čas.

Pančuchy a pančuchové nohavice

Pančuchy hádam nikdy nevymiznú z módy. Sú tak trendové, ako možno aj niekoľko desiatok rokov dozadu. Nakoľko ich nájdete na trhu v rôznych prevedeniach – nielen čo sa materiálu týka, ale aj farby. V zime v nich často budete krásne opálená, aj keď len v prvý dojem a navyše Vám dodajú aj perfektnú hrejivosť, ktorú v treskúcej zime rozhodne oceníte.

Oproti veľmi jemným často telovým pančuchiam môžete pokojne siahnuť aj po tmavých zosilnených pančuchách. Perfektne sa na ne hodia letné šaty alebo rôzne koktailové šaty, ktoré by ste za iných okolností nemohli počas zimného obdobia nosiť.

A čo sexi vzhľad? Sieťované pančuchy sú rozhodne to „pravé-orechové“ pre každú ženu, ktorá chce vyzerať zvodne a sexi. Buďte však pri ich výbere pomerne opatrné, aby ste dosiahli vytúžený efekt.