Často sa sťažujeme, že naše prsia sú neforemné alebo ovisnuté. V mnohých prípadoch „obviňujeme“ z tohto stavu predovšetkým náš vek, alebo gravitáciu, ktorá skutočne účinkuje, avšak nie v takejto miere. Ak to myslíme s pevným poprsím naozaj vážne, určite si treba dať pozor na svoj životný štýl a výber vhodnej dámskej bielizne – predovšetkým vhodnej dámskej podprsenke. Tá niekedy dokáže zázraky a jej dlhodobé nosenie má aj dlhodobý pozitívny efekt.

Nevhodná diéta - nevhodná strava a vplyv na prsia

Ak niečo nie je s našim telom v poriadku, väčšinou sa to týka našej stravy, v ktorej niečo chýba alebo je tam niečoho prebytok. Kolísanie váhy má za následok aj neprirodzený tvar pŕs a ich postupné ovisnutie. Akonáhle stratíte alebo priberiete, prsné tkanivo sa natiahne ako gumička a jeho pružnosť sa automaticky stráca.

Fajčenie a vplyv na prsia

Skutočne fajčenie hádam žiadnej oblasti ľudského života nepomáha. Negatíva škodlivého nikotónu sa tak neprejavia len v pľúcach, ale spôsobujú aj akési predčasné starnutie. Fajčením sa veľmi výrazne ničí elastín, teda bielkovinová látka, ktorá má za úlohu skrášľovať pokožku a celkový vzhľad. Pleť tak stráca svoju pružnosť a prsia sú často prvé, ktoré si to odnesú.

Vhodná dámska bielizeň - podprsenka a vplyv na prsia

Vhodná dámska podprsenka skutočne dokáže viac, ako si možno viete predstaviť. Nevhodná veľkosť podprsenky zapríčiňuje bolesti chrbtice, chrbta, ale taktiež dokáže deformovať celú postavu. Vplyvom takej dámskej bielizne, akou je dámska podprsenka, sa často ničia aj Vaše ramená a zle zvolené košíčky na podprsenke sú schopné opticky pridať Vašej postave nejaké kilo navyše. V prípade, že nosíte nevhodnú podprsenku, môžete pokojne jesť veľmi zdravo, žiť bez fajčenia a iných zlozvykov, avšak práve podprsenkou si prsia zničíte najviac. Vhodná dámska podprsenka je spolu s nohavičkami základom spodnej bielizne pre ženy, ktoré by ich výberu mali venovať dostatočnú pozornosť.

Podprsenku, nohavičky či akúkoľvek inú dámsku bielizeň si môžete vybrať aj na našom eshope vasabielizen.sk