Nákup spodnej bielizne by pre Vás nemal byť len všednou záležitosťou. Každá žena predsa vie, že spodná bielizeň jej dokáže vytvoriť ideálnu telesnú harmóniu a často lepšiu náladu po celý deň. Nehovoríme tu len o dámskych podprsenkách, ale aj o nohavičkách a spodnom prádle celkovo. V tomto článku sa bližšie pozrieme na to, ako si vybrať dámske nohavičky. Predstavte si, že podľa štúdií nosí nevhodné nohavičky až jedna tretina žien. To je ohromujúce číslo na to, aby sme si dali skutočne na výbere nohavičiek záležať.

Vždy absolútne pohodlie vo vhodných nohavičkách

Bez ohľadu na to, či sa práve vyberiete do práce alebo na nákupy, vždy sa chcete cítiť pohodlne, to je jednoducho základ. Dnes to našťastie nie je problém – veď na trhu je kopec materiálov, strihov a druhov dámskych nohavičiek. Každé z nohavičiek by mali mať v spodnej časti aspoň kúsok bavlny. Ak sú Vaše citlivé oblasti chránené len silikónom alebo inými nevhodnými materiálmi, koledujete si o rôzne zápaly a mikózy, ktoré sú veľmi nepríjemné. Bavlna je rozhodne ten materiál, ktorý by na nohavičkách nielen pre pohodlie nemal chýbať.

Akú veľkosť nohavičiek vybrať?

Mnoho žien si vyberie náročky menšie nohavičky, aké by v skutočnosti mala mať. Je to z toho dôvodu, že sa chcú cítiť chudšie a tak majú pocit, že práve menšie dámske nohavičky im docielia tento stav. Pritom často pohľad na Vás, ako máte menšie či väčšie faldíky cez nohavičky nie je vôbec príjemný. Skúste to preto zvážiť, či nie je vhodnejšie vybrať si skutočnú veľkosť nohavičiek pre Vás.

Čo je dobré vedieť o nohavičkách pred ich kúpou

Ak máte plnšiu postavu, radšej sa poobzerajte po nohavičkách s vyšším sedom. Práve takéto „vysoké“ nohavičky dokážu opticky zlepšiť Vašu postavu a bujné tvary už nevyzerajú až tak zle. Vaše telo bude navyše ešte spevnené a figúra bude ďaleko lepšia.

Ak ste chudšia a chcete upútať na seba pozornosť, potom sú rozhodne lepšie nohavičky s ozdobnými prvkami. Práve tieto prvky, často aj obyčajná krajka, dokážu opticky skrášliť postavu a vyzdvihnúť Vašu ženskosť.

Drobná postava je zasa viac ako vhodná pre rôzne vzorované nohavičky a nohavičky s podtlačou, ani tých sa vôbec nemusíte obávať.