Predstava, ako sa zababúšite po vrelom kúpeli do veľmi hebkého županu dokáže nadchnúť azda každú ženu. Nejde len o to, aby ste sa ochránili pred chladom. Ide predsa o ten pocit, ktorý sa nedá nahradiť ničím iným. V župane žena vyzerá skvele, zvodne a veľmi sexy. Aby ste sa takto cítili a aby ste takto vyzerali, musíte si vybrať ten správny župan. Závisí od Vašej výšky, váhy či celkovo Vašej postavy, pričom pre každú z Vás existuje nejeden župan.

Pohodlný a príjemný ženský župan

Čo od županu očakávate? Zvodný vzhľad je cieľ len pre niektoré ženy. Drvivá väčšina uprednostňuje skôr hebkosť a komfort. Na to, aby bol župan hebký, musí byť dostatočne tenký a hrubý zároveň, musí byť vyrobený z kvalitných materiálov a musí byť aj hrejivý, pretože práve pocit tepla často pri župane vyhľadávame.

Dámske župany by sme pokojne mohli rozdeliť na dva typy – sú to župany na leto, ktoré si radi oblečieme napríklad po tom, čo opustíme bazén alebo chceme len tak oddychovať na lehátku či na pláži. Na omak silnejšie župany, ktoré sú nielen hrubšie, ale aj vyrobené z príjemnej bavlny, ženy vyhľadávajú najmä počas zimného obdobia, kedy po vrelom kúpeli nasleduje schúlenie sa do župana a užívanie si voľných chvíľ. Leňošenie, oddych a dokonalá pohoda – to sú rozhodne emócie a činnosti, ktoré sú v nás počas nosenia županu či už počas leta alebo zimy.

Vyberáme ideálny župan – existuje taký?

Pri výbere županu sa zamerajte na látku, z ktorého je vyrobený a na strih županu, ktorý dokáže ovplyvniť celkové pohodlie. Letné župany sú prevažne na nosenie von, majú tiež najnižšiu gramáž, sú štandardne veľmi krátke a bez kapucne. Mohli by sme pokojne povedať, že sú viac zvodné a viac sexy. Nezabúdajme ani na jemnú výšivku alebo vrecká, ktoré zdobia už bez tak krásne letné župany. Ten štýl županov je tak vhodný pre pragmatické a romantické ženy.

U županov si azda najviac ceníme to, že zahrejú, sú savé a ohľaduplné voči našej pokožke. Dokonale nám vedia poskytnúť pocit pohodlia a uvoľnenia. Ak Vás náhodou trápi ekzém alebo ste veľmi citlivá na pleť, potom aj pre Vás máme niekoľko vhodných županov, ktoré Vás nebudú dráždiť, ale budú príjemnými spoločníkmi počas letných či zimných dní.